Johnny Hoogerland.
Volledig scherm
Johnny Hoogerland.

Johnny Hoogerland wint Oostenrijkse klimkoers

LIENZ - Johnny Hoogerland heeft in Oostenrijk weer eens zijn benen laten spreken: de 38-jarige oud-prof uit Yerseke won in Lienz de 33ste editie van de Dolomitenradrundfahrt.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Toernooitijger uit Terneuzen piekt met de tips & tricks van gelouterde oud-tennisprof
  PREMIUM

  Toernooi­tij­ger uit Terneuzen piekt met de tips & tricks van gelouterde oud-tennisprof

  TERNEUZEN - Tennisser Mart Flikweert (33) is met vlag en wimpel geslaagd voor de doelstelling die hij zich twee jaar geleden had opgelegd. Eindelijk blessurevrij heeft hij er veel voor gedaan en gelaten om weer 2-speler te worden. Ondertussen is zijn actuele ranking 1,7. Een rechtstreeks gevolg van de toernooizeges in de enkel 3 in Breskens, Terneuzen, Aardenburg en het Gelderse Putten.