Volledig scherm
Joeri van der Hooft. © Camile Schelstraete

Joeri van der Hooft springt naar brons op NK indoor

APELDOORN - Verspringer Joeri van der Hooft heeft zondag een bronzen medaille gewonnen bij het Nederlands kampioenschap indoor.

In Apeldoorn haalde de Zeeuws-Vlaamse atleet die klassering met een sprong van 7 meter en 18 centimeter. Daarmee bleef hij slechts twee centimeter achter op Dudly Boeldak (zilver) en twaalf centimeter op Rik Taam (goud).

Het persoonlijk record van Joeri van der Hooft staat op 7 meter en 38 centimeter. Hij is lid van zowel AAC Amsterdam als AV de Wielingen. In 2016 won hij outdoor al eens zilver bij het verspringen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  Quinn Simmons slaat weer toe in Junioren Driedaagse

  AXEL – De Amerikaan Quinn Simmons heeft na de eerste rit ook de tweede etappe van de Spie Internationale Junioren Driedaagse gewonnen. De 18-jarige renner, die vrijdag zijn landgenoot Magnus Sheffield nog nipt versloeg in een millimetersprint, was zaterdag de snelste tijdens de tijdrit. Hij legde de 12,2 kilometer lange etappe in 15 minuten en twee seconden af en was daarmee ruim twaalf seconden sneller dan de Nederlander Hidde van Veenendaal.
 2. Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiedenis schrijven met hun club
  PREMIUM

  Broer en zus Hollemans kunnen dit weekeinde allebei (weer) geschiede­nis schrijven met hun club

  SEROOSKERKE - Ruben Hollemans, de verdediger van voetbalvereniging Goes, staat vanmiddag langs de lijn bij de korfbalderby Ondo-Tjoba. Om zijn zus Hanne aan te moedigen, die kampioen wordt in de eerste klasse. Morgen is het andersom. Dan gaat zíj naar Goes-OSS’20 om hém de periodetitel te zien pakken in de derde divisie. ,,Voor ons beiden én voor de twee clubs worden het unieke gebeurtenissen”, stelt Ruben, die zeer zelfverzekerd is en meent dat het op beide sportvelden niet meer mis kan gaan.