Volledig scherm
© Thinkstock

ITF Seniors-toernooi in Middelburg verplaatst naar 2021

MIDDELBURG - De eerste editie van het ITF Seniors-toernooi in Middelburg wordt in verband met de maatregelen rondom de coronacrisis verplaatst naar 2021. 

De verplaatsing is een gevolg van het besluit van de International Tennis Federation (ITF) om alle internationale tennisevenementen tot en met 13 juli op te schorten. 

Het toernooi op de banen van MLTC zou plaatsvinden van 8 tot en met 14 juni. Volgens organisator Marc Felius is er contact geweest met alle partners van het ITF-toernooi. ,,Iedereen heeft begrip voor de situatie en toezeggingen blijven gehandhaafd tot volgend jaar.’’

 1. ‘Corona? Het lijkt of het hier niet meer speelt’
  PREMIUM

  ‘Corona? Het lijkt of het hier niet meer speelt’

  PHAN RANG-THÁP CHÀM - Davy Scheffers is nog één van de weinige toeristen in Vietnam. De 28-jarige Zierikzeeënaar reisde eind januari naar surfhotspot Phan Rang-Tháp Chàm, waar hij twee maanden dacht te gaan trainen. Nu zit hij er nog steeds. ,,Ik heb onlangs mijn visum maar verlengd tot augustus”, vertelt hij vanuit zijn appartement. ,,Er gaan nog steeds geen vluchten naar Europa. Kans op repatriëring zie ik voorlopig niet.”
 2. Junioren Driedaagse was kantelpunt voor talent Magnus Sheffield
  PREMIUM

  Junioren Driedaagse was kantelpunt voor talent Magnus Sheffield

  ROCHESTER – Het zal je maar gebeuren. Twee keer vallen in de eerste kilometer van een individuele tijdrit. Een nachtmerrie voor elke wielrenner, maar het overkwam de Amerikaan Magnus Sheffield vorig jaar tijdens de SPIE Internationale Junioren Driedaagse. Toch kijkt hij een jaar na dato met weemoed terug op de koers. ,,Ik zou dit jaar terugkomen voor de eindzege, maar het mag helaas niet zo zijn”, aldus de talentvolle junior.