Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Inschrijving voor ABM ICT Cup weer geopend

ARNEMUIDEN - De inschrijving voor de ABM ICT Cup bij tafeltennisvereniging Arnemuiden is weer geopend. Het toernooi geldt als dé seizoensafsluiter voor veel tafeltennissers in Zuidwest-Nederland. Net als vorig jaar zal er ook een ‘ABM ICT Super Final’ gespeeld worden voor B/C-spelers.

De ABM ICT Cup is opengesteld voor seniorenspelers vanaf een D-licentie bij de mannen of B-licentie bij de vrouwen. Tijdens het toernooi spelen tafeltennissers van verschillende licentie­klassen tegen elkaar. De nummers één tot en met vier van elke poule plaatsen zich voor de volgende ronde. De voorrondes worden gespeeld op donderdag 25 april, vrijdag 3, donderdag 9 en vrijdag 17 mei. De halve finales zijn op de vrijdagen 24 en 31 mei. De finale vindt plaats op zaterdag 8 juni.

Vorig jaar was het toernooi bijzonder goed bezet, met 56 deelnemers uit Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en België. Emiel de Rijke van TTC Middelburg kroonde zich uiteindelijk tot winnaar. In de finale was hij te sterk voor clubgenoot Wilmer Jacobs. Dit jaar zal De Rijke opnieuw van de partij zijn.

Super Finals

Een week na de eindstrijd van de ABM ICT Cup wordt op zaterdag 15 juni gestreden om de ‘ABM ICT Super Final’. Naast de twee finalisten van de ABM ICT Cup worden hiervoor tien mannen met een B- en C-licentie uitgenodigd. Meer informatie is te vinden op de website van tafeltennisvereniging Arnemuiden.

Volledig scherm
Het erepodium van de ABM ICT Cup in 2018, met winnaar Emiel de Rijke (midden) en verliezend finalist Wilmer Jacobs (links). © Izak Heijboer
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement