Ingrid IJsebaert (rechts) tijdens de Winterloop in Terhole.
Volledig scherm
Ingrid IJsebaert (rechts) tijdens de Winterloop in Terhole. © -

Ingrid IJsebaert weet weer wat winnen is

Ingrid IJsebaert, oud-winnares van de Marathon van Zeeuws-Vlaanderen, stond wat overwinningen betreft al een tijdje droog. In de Winterloop door de polders rond Terhole kon ze zondag na 11,5 kilometer zegevieren in 53.26 minuten.

 1. AV'56 ontfermt zich over pijlsnelle Ethiopische vluchteling; ‘In mijn eigen land was ik bang, hier is het veilig’
  PREMIUM

  AV'56 ontfermt zich over pijlsnelle Ethiopi­sche vluchte­ling; ‘In mijn eigen land was ik bang, hier is het veilig’

  Bij de Goese atletiekvereniging AV’56 ontfermen mensen zich sinds een maand over Mebrahtu Werkineh Kiros, een Ethiopische vluchteling die in de noodopvang in de Zeelandhallen zit. Het is een jongen met bijzonder veel talent, hebben ze al gezien. ,,Het verhaal van Sifan Hassan is bekend”, zegt trainer Jos den Hollander. ,,Het zou mooi zijn als hij in Nederland net zo goed terechtkomt.”
  Goes
 2. Junioren Driedaagse leeft in weelde: populair bij de renners én bij de hoofdsponsor
  PREMIUM

  Junioren Driedaagse leeft in weelde: populair bij de renners én bij de hoofdspon­sor

  AXEL – De bestuursleden hebben hun hoofd erover moeten breken. Bijna zestig aanmeldingen van teams kreeg de organisatie voor de 41ste editie van de SPIE Internationale Junioren Driedaagse, terwijl slechts 35 ploegen toegelaten zijn. Ook is het contract met de hoofdsponsor verlengd. Het tekent de populariteit van de koers. ,,Het wordt elk jaar gekker”, schetst wedstrijdvoorzitter Bram Cambier.
  Axel