Ilyo de Loos in actie met de merrie Lou Lou.
Volledig scherm
Ilyo de Loos in actie met de merrie Lou Lou. © Lucien Roelandt

Ilyo de Loos maakt sterke comeback, dochter Myrthe blijft ook foutloos

CLINGE - Ilyo de Loos en zijn dochter Myrthe stalen de show in Clinge, bij de meetmoment- en beoordingswedstrijd springen van de PSV Hulst. Ilyo de Loos pakte, na vier jaar van het wedstrijdtoneel te zijn verdwenen, de draad met de zelf gefokte vosmerrie Lou Lou met succes weer op. De stylist uit Vogelwaarde stuurde de met veel vermogen en techniek van de bodem ketsende vijfjarige Déu Merci-dochter twee keer op rij foutloos rond.

 1. Ook Joey de Kok weet nu wat verliezen van wereldtopper Dick Jaspers is: ‘Maar ik zette hem echt wel onder druk’
  PREMIUM

  Ook Joey de Kok weet nu wat verliezen van wereldtop­per Dick Jaspers is: ‘Maar ik zette hem echt wel onder druk’

  BERLICUM - Een dag voor zijn wedstrijd in de kwartfinale van het Nederlands kampioenschap driebanden zocht Joey de Kok zijn tegenstander Dick Jaspers vast even op. Als hij terugdenkt aan het onderonsje met de viervoudig wereldkampioen, begint de biljarter uit Lewedorp te lachen. ,,Ik zei tegen hem dat ik nog nooit van hem had verloren. Maar ik had ook nog nooit tegen hem gespeeld...’’
 2. Geslaagde missie voor hardlopende volleyballer Lennen Jonker

  Geslaagde missie voor hardlopen­de volleybal­ler Lennen Jonker

  BRUINISSE - Begeleid door een paar hazen voldeed Lennen Jonker met een keurig op schema gelopen marathon aan twee doelstellingen. De voormalig volleyballer haalde met een gesponsorde loop over dik 42 kilometer ruim 5100 euro op voor het Ellen Parkinsonproject. Jonker, die zich na zijn sportcarrière in de zaal wil toeleggen op de triatlon, liep bovendien zijn eerste marathon ooit binnen de voor atleten geldende magische grens van drie uur.
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Groot feest: Ajax voor de 35ste keer Landskampioen
  Play

  Groot feest: Ajax voor de 35ste keer Landskampi­oen