Volledig scherm
stockadr driebanden © Joop van den Oudenhoven

Hopmans promoveert binnen 's Lands Welvaren naar de eredivisie

KWADENDAMME - Marcel Hopmans, afgelopen seizoen nog tweede man bij ‘s Lands Welvaren AVH/VSS 2 in de eerste divisie driebanden, is komend seizoen vaste vierde man bij het eerste team, dat in de eredivisie gaat uitkomen.

,,Ik ben gevraagd door Francis Forton, Ronny Brants en Dirk Weeremans om hun team na hun promotie naar de eredivisie te versterken als vaste kracht’’, licht Hopmans toe. ,,Ik voelde me vereerd op mijn oude dag (hij is 57) en heb direct ja gezegd. Ik vind het een enorme uitdaging nu nog op dat niveau te debuteren en kijk uit naar het nieuwe seizoen.” 

Danny Wuyts wordt de nieuwe kopman van het tweede team, waaraan ook Raymond Nicodem uit Goes voor 8 tot 10 partijen is toegevoegd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’
    PREMIUM

    Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’

    STEKENE - Vijfenveertig jaar lang stak Eddy Bosschaert zijn ziel en zaligheid in shotokan karateclub Hulst. De in het Belgische Stekene woonachtige karateleraar was bij de oprichting van de club betrokken, was een liefhebber van vooral een goede techniek en promoveerde tot de zesde dan. Bosschaert deed in de beste jaren van de club met zijn team mee op het één-na-hoogste niveau. De tand des tijds heeft het op 73-jarige leeftijd van hem gewonnen. Het lichaam wil niet meer, een afscheid als erelid is het gevolg.