Johnny Hoogerland. ANP
Volledig scherm
© Johnny Hoogerland. ANP

Hoogerland 37ste bij rentree op 39ste

Johnny Hoogerland heeft vrijdag in de proloog van de Tour of Sharjah, zijn eerste UCI-koers in bijna zeven jaar, de 37ste tijd neergezet. In Dubai gaf de 39-jarige oud-prof uit Yerseke op een parkoers van 8,9 kilometer 39 secondes toe op de Brit Kyle Gordon.

 1. Beumer verlaat BC Vlissingen met pijn in het hart: ‘Baal er echt van dat het team uit elkaar valt’
  PREMIUM
  HET LAATSTE WOORD

  Beumer verlaat BC Vlissingen met pijn in het hart: ‘Baal er echt van dat het team uit elkaar valt’

  Een groot verlies is aanstaande voor het Zeeuwse basketbal. Door een ware uittocht aan spelers dreigt BC Vlissingen komend seizoen geen eerste elftal in de competitie in te kunnen schrijven. Sterkhouders als Benjamin Steenbeek, Amar van Sluijs en Thijs Beumer hebben hun vertrek al aangekondigd. Laatstgenoemde vertrekt met pijn in het hart richting Gent, waar hij komend seizoen gaat spelen voor BBC Falco.
  Terneuzen
 2. De waterpoloërs van DZK werken in stilte aan hun titeldroom: ‘Zijn met iets heel bijzonders bezig’
  PREMIUM

  De waterpo­loërs van DZK werken in stilte aan hun titeldroom: ‘Zijn met iets heel bijzonders bezig’

  Je zult de waterpoloërs van DZK dit seizoen niet hardop horen zeggen dat ze voor de titel in de tweede divisie gaan. Door een slechte ervaring uit het verleden zijn de Vlissingers (nu tweede) wat minder uitgesproken en daardoor in het water misschien juist sterker. Maar met de topper tegen concurrent en koploper De Treffers voor de deur, weet aanvoerder Bas van Houwelingen ook dat ontkennen geen optie meer is. ,,Na zaterdag kunnen we er heel goed voor staan.’’
  Vlissingen