Volledig scherm
PREMIUM
De spelersbus van Hoek wordt uitgeleide gedaan door supporters. © Camile Schelstraete

Hoek maakt de meeste kilometers van alle Zeeuwse sportteams

VLISSINGEN - De voetballers van Hoek maken van alle Zeeuwse sportteams de meeste kilometers in competitieverband. De Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist moet dit seizoen ruim 6600 kilometer afleggen voor zijn uitwedstrijden. Dat is grofweg een enkeltje India…

Zaterdag speelt Hoek zijn verste uitwedstrijd van dit seizoen als de ploeg op bezoek gaat bij Harkemase Boys. Dat is een afstand van 338 kilometer (retour 676 kilometer). Om fris aan de aftrap te verschijnen heeft de club ervoor gekozen om vrijdag al richting Friesland te vertrekken, in Leeuwarden te overnachten en zaterdag de laatste kilometers naar Harkema te rijden.

  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.