Jurriaan Bouwens (22) en Jeanine Marijs (1) in actie namens TOP tegen TOP.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurriaan Bouwens (22) en Jeanine Marijs (1) in actie namens TOP tegen TOP. © Lex De Meester

Het spel van TOP tegen TOP biedt perspectief

ARNEMUIDEN - TOP Arnemuiden deed zaterdag niet al te veel onder voor het gelouterde TOP Sassenheim, dat liefst drie internationals opstelde en bij tijd en wijle oogstrelend spel liet zien. De thuisploeg keek dan ook terug op een goede rentree in de ereklasse. ,,Vooral onze vier doelpunten aan het einde stemmen tot tevredenheid”, zei coach Kees-Jan Oppe. ,,Zo maak je er van 10-18 nog 14-18 van. Dat geeft aan dat we het tot het einde vol kunnen houden, ook al staan we vol onder druk.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Lennen Jonker, volleyballer van Forza die triatleet wordt
  PREMIUM

  Lennen Jonker, volleybal­ler van Forza die triatleet wordt

  BRUINISSE - Na 23 jaar volleybal zet Lennen Jonker (31) een punt achter een fraaie carrière. De Schouwse aanvaller reikte tot de eerste divisie en dwong na een terugkeer bij de club waar hij begon met een sterke lichting drie promoties af. Het plafond lag in de tweede divisie, waarin Jonker met Forza twee jaar speelde. Blessures en een smalle kern zetten hem op een ander spoor. De beste Zeeuwse aanvaller van de laatste jaren richt zijn pijlen op de triatlon.
 2. Ocean Races Academy wordt na zes jaar al als instituut gezien
  PREMIUM

  Ocean Races Academy wordt na zes jaar al als instituut gezien

  NIEUWVLIET - De Ocean Races Academy, de vanuit Breskens en Nieuwvliet opererende opleiding voor oceaanzeilers, heeft nu ook even de wind tegen. Normaliter waren de leerlingen vol in voorbereiding op de Veronica Race, een roemruchte wedstrijd op de Noordzee. Maar door de coronacrisis mag er nu niet met groot materieel gevaren worden en dus gaat de 50ste editie van half juni niet door. ,,Dat betekent echter niet dat alles bij ons nu stil ligt”, zegt Hans Bouscholte, één van de drijvende krachten bij de academie. ,,Ook nu zijn we op het water te vinden, maar dan in kleinere boten.”