Tommy Verwest (midden) zag zijn ploeg de grip op het duel met Oktopus verliezen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tommy Verwest (midden) zag zijn ploeg de grip op het duel met Oktopus verliezen. © Johan van der Heijden

HC Zeeland blijft puntloos in uitwedstrijden; ‘We hadden wat daadkrachtiger moeten optreden’

De twee handbalploegen van HC Zeeland, die beide in de eerste klasse spelen, hebben zaterdagavond geen punten kunnen pakken in hun uitwedstrijden. De mannen gingen in Eindhoven met 32-24 onderuit tegen Oktopus, terwijl de vrouwen de overwinning in Etten Leur aan Internos moest laten: 22-19.

 1. Stemmen werven, actievoeren en korfballen; Anita de Ridder heeft een spannende week
  PREMIUM

  Stemmen werven, actievoe­ren en korfballen; Anita de Ridder heeft een spannende week

  Het is de week van Anita de Ridder. Woensdag waren de verkiezingen voor de Provinciale Staten, waarbij de 29-jarige Arnemuidse voor het CDA op plek 50 stond. Donderdag voerde ze als ergotherapeut actie in de zorg. En vandaag speelt ze met TOP de allesbeslissende wedstrijd in de Korfbal League 2. Blijft de ploeg erin of niet? ,,Het is een drukke en spannende week”, zegt ze. ,,Het is bijzonder dat het nu allemaal precies samenkomt.”
  Arnemuiden
 2. Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’
  PREMIUM

  Nieuwe opzet Wim Hendriks Trofee smaakt naar meer: ‘Maar dat doet nog altijd zeer’

  Een succes. Zo kun je de vernieuwde insteek van de Wim Hendriks Trofee gerust bestempelen. Door de steeds verminderende politie-inzet bij wielerwedstrijden was het voor de organisatie jaar na jaar moelijker om een klassieker te organiseren. Het comité gaf zich echter niet gewonnen, wat na de coronapandemie resulteerde in een doorstart voor zowel mannen als vrouwen. ,,Die eerste editie daarvan beviel goed en smaakt naar meer”, aldus wedstrijdsecretaris Ludwig Kouijzer.
  Koewacht