Volledig scherm
Sören de Witte. © Lex De Meester

‘Hattrick’ Sören de Witte houdt TTC Middelburg op kop

GOIRLE - De tafeltennissers van TTC Middelburg hebben zaterdag de eerste nederlaag geslikt in de derde divisie. Op bezoek bij Red Star’58 in Goirle werd het 6-4.

Door die nederlaag schoof de kopgroep als een harmonica in elkaar. TTC Middelburg blijft koploper, maar moet Pecos 3 nu naast zich dulden. Beide hebben 23 punten. Op één punt volgt Red Star’58 en op twee punten staat De Treffers.

Sören de Witte won alledrie zijn individuele partijen en staat dit seizoen op acht gewonnen partijen van de negen. Daarmee is hij topscorer in de derde divisie. Het vierde Zeeuwse punt kwam op naam van Emiel de Rijke, terwijl Jan Steijn puntloos bleef.

Komende zaterdag speelt TTC Middelburg een uitwedstrijd tegen Rijnsoever, dat laatste staat.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Huwelijk
    PREMIUM
    column barry van der hooft

    Huwelijk

    Dat Ruud Pennings deze zomer bij Goes aan de slag ging als trainer, was vanuit zijn oogpunt logisch. De Vlissinger heeft nooit onder stoelen of banken gestoken in de derde of zelfs tweede divisie actief te willen zijn en na twee seizoenen bij Halsteren was dit een uitgelezen mogelijkheid. Binnen de Zeeuwse voetbalwereld waren er wel veel twijfels. Want na de jonge, vernieuwende en ontzettend ambitieuze Rogier Veenstra (32), was de overgang naar de gelouterde Pennings (nu 58) best groot. Dan hebben we het toch over een andere generatie, ook op trainersgebied.