Judith Goetheer (2de op de 10 Mijl) liep met de wind in rug over de Oosterscheldekering en wist zo 3 minuten van haar PR af te halen.
Volledig scherm
Judith Goetheer (2de op de 10 Mijl) liep met de wind in rug over de Oosterscheldekering en wist zo 3 minuten van haar PR af te halen. © Hans Tramper

Hattrick-hunters Verstraate, Dekker en Sint Nicolaas verzekeren zich van eindzege

VLISSINGEN - Het derde weekend van het Run Your Own Race Herfstcircuit leverde voor Wouter Verstraate, Noord Dekker en Ricardo Sint Nicolaas een hattrick aan afstandszeges op. Alleen bij de vrouwen op de lange afstand is de strijd in het klassement nog ongekend spannend.

 1. Manfred de Kok wil bijdragen aan missie van KNLTB
  PREMIUM

  Manfred de Kok wil bijdragen aan missie van KNLTB

  UTRECHT - Op de algemene ledenvergadering van de KNLTB is Manfred de Kok benoemd tot bestuurslid juridische zaken. De 48-jarige geboren Goesenaar tenniste in de jeugd bij ‘t Halve Maantje (tegenwoordig De Goese Maan) en TSI (Tennis en Sport Centrum Schelde International). Zowel bij de junioren als de senioren wist hij zich tot Zeeuws kampioen te kronen. In 1990 verruilde hij Zeeland voor Groningen, om daar te gaan studeren. Tegenwoordig woont hij in Utrecht, waar hij als hoofd juridische zaken en advocaat werkzaam is.
 1. BeVoBo-seizoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  BeVoBo-sei­zoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  TERNEUZEN - Het bestuur van de Bedrijfs Volleybal Bond Terneuzen heeft besloten dit seizoen vroegtijdig te beëindigen. De beslissing is genomen naar aanleiding van het persmoment van premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) van dinsdagavond over de coronapandemie, waarbij de lockdownmaatregelen voor minstens drie weken werden verlengd. De BeVoBo-competitie duurt normaliter tot eind april. ,,De competitie voor slechts enkele weken opnieuw starten zien wij niet zitten”, laat het bestuur weten.
 1. Samenvatting: Sparta en PSV maken er spektakelstuk van in de sneeuw
  Play

  Samenvat­ting: Sparta en PSV maken er spektakel­stuk van in de sneeuw

 2. Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'
  Play

  Koster: 'Gifbeker? Ik denk dat het een emmer is!'