Erwin Harmes, hier op archiefbeeld tijdens de halve marathon van Cadzand, was de snelste over 4 Engelse Mijl.
Volledig scherm
Erwin Harmes, hier op archiefbeeld tijdens de halve marathon van Cadzand, was de snelste over 4 Engelse Mijl. © Peter Nicolai

Harmes grijpt laatste zege ‘ooit’ in zomercircuit

VLISSINGEN - Erwin Harmes was afgelopen week de snelste atleet op de afsluitende 4 Engelse Mijl van het Koole Sport zomercircuit. Daarmee is een einde gekomen aan een reeks virtuele hardloopwedstrijden onder de noemer Run your own Race. Atleten -in en buiten Zeeland- konden elkaar daarin ten tijde van corona toch bestrijden.

 1. Rolstoelstunter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboarden
  PREMIUM

  Rolstoel­stun­ter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboar­den

  VLISSINGEN - Toen Kees-Jan van der Klooster vrijdagmiddag over de boulevard van Vlissingen reed, kreeg hij allemaal flashbacks. Van zijn zesde tot zijn zestiende stuntte hij er met zijn skateboard. ,,Ik heb hier tien jaar op straat doorgebracht, ik ken de stad als m’n broekzak. Het is weer goed om eens terug te zijn”, zei hij met een grote glimlach, terwijl hij zijn cursisten rolstoeltraining gaf. ,,Voor mij is dit dus een memorabel moment.”
 2. De meeste sportbonden mikken op een herstart medio januari, maar niet allemaal
  PREMIUM

  De meeste sportbon­den mikken op een herstart medio januari, maar niet allemaal

  VLISSINGEN - Nieuwsgierig kijken sporters, clubs en bonden uit naar dinsdagavond, naar weer een persconferentie over het coronavirus. Kan het verenigingsleven voorzichtig op gang komen of moeten de clubs nog (even) pas op de plaats maken? Voorafgaand aan het nieuwe praatje van premier Mark Rutte en zijn secondant Hugo de Jonge een overzicht van waar de teamsporten met Zeeuwse clubs op dit moment staan.
 3. Het vuur van Pattinama-Kerkhove brandt na weggegooid jaar nog onverminderd fel
  PREMIUM

  Het vuur van Pattinama-Kerkhove brandt na weggegooid jaar nog onvermin­derd fel

  VLISSINGEN - Tennisster Lesley Pattinama-Kerkhove (29) denkt nog lang niet aan stoppen. Het vuur in haar brandt onverminderd fel, ook al zat het tot nu toe in 2020 tegen. ,,Het is mijn doel om de top 100 van de wereld te halen”, vertelt de Zierikzeese, die deze week 178ste staat. ,,Ik geloof ook dat dit nog steeds mogelijk is. En zolang ik het tennissen nog zó leuk vind en ik er ook nog van kan leven, ga ik door.”
 1. 25 vragen aan... wielrenner Antwan Tolhoek
  Play

  25 vragen aan... wielrenner Antwan Tolhoek

 2. Dick Advocaat stopt: 'Als clubtrainer dan, he?'
  Play

  Dick Advocaat stopt: 'Als clubtrai­ner dan, he?'