Volledig scherm
Erwin Harmes, hier in actie in Wolphaartsdijk, was de sterkste op de 10 kilometer lange Quickrun in Roosendaal. © Johan van der Heijden

Harmes de snelste in 10 kilometer lange Quickrun

ROOSENDAAL - Erwin Harmes, die in voorbereiding is op de Kustmarathon, liet zich gelden in de Quickrun in Roosendaal. Op de 10 kilometer kwam hij na 32 minuten en 16 seconden als winnaar over de meet.

Ricardo Sint Nicolaas werd met bijna een minuut achterstand tweede, op tien seconden gevolgd door voormalig wereldkampioen run-bike-run Huub Maas. Crum van der Linden won de recreantenlopen over 10 kilometer (37.50 minuten) en 5 kilometer (17.40 minuten). Van der Linden is in voorbereiding op het NK halve marathon voor militairen, dat binnenkort in Den Helder plaatsvindt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’
    PREMIUM

    Favoriet Milan Vader maakt rol waar op NK, Mick van Dijke heeft ‘een dag waarop alles lukt’

    SITTARD - Mountainbiker Milan Vader is zondag voor het eerst Nederlands kampioen bij de elite geworden. De 23-jarige Middelburger, tegenwoordig woonachtig in Sittard, nam in zijn ‘achtertuin’ de kampioenstrui over van de afwezige titelverdediger Mathieu van der Poel. Bij de beloften bekroonde de 19-jarige Mick van Dijke uit Colijnsplaat een bijzondere comeback met de nationale titel.