Volledig scherm
Erwin Harmes, hier in actie in Wolphaartsdijk, was de sterkste op de 10 kilometer lange Quickrun in Roosendaal. © Johan van der Heijden

Harmes de snelste in 10 kilometer lange Quickrun

ROOSENDAAL - Erwin Harmes, die in voorbereiding is op de Kustmarathon, liet zich gelden in de Quickrun in Roosendaal. Op de 10 kilometer kwam hij na 32 minuten en 16 seconden als winnaar over de meet.

Ricardo Sint Nicolaas werd met bijna een minuut achterstand tweede, op tien seconden gevolgd door voormalig wereldkampioen run-bike-run Huub Maas. Crum van der Linden won de recreantenlopen over 10 kilometer (37.50 minuten) en 5 kilometer (17.40 minuten). Van der Linden is in voorbereiding op het NK halve marathon voor militairen, dat binnenkort in Den Helder plaatsvindt.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vertrouwen Jobse nog steeds groot: ‘We horen in Tokio thuis’
    PREMIUM

    Vertrouwen Jobse nog steeds groot: ‘We horen in Tokio thuis’

    AMSTERDAM - De sport was zondag om van te smullen op het Museumplein: hoogstaande duels werden afgewisseld met enerverende dunkshows. Voor Vlissinger Jesper Jobse was het een hard gelag dat hij zelf niet de arena mocht betreden waarin de beslissende wedstrijden van het WK 3x3 basketball werden gespeeld. Hij was vrijdag al – veel te vroeg in het toernooi – met Oranje uitgeschakeld. ,,Heel frustrerend”, reageerde hij. ,,Als zo’n toernooi in eigen land is, wil je laten zien wat je écht kunt.”