Hans Peter Minderhoud.
Volledig scherm
Hans Peter Minderhoud. © ANP

Hans Peter Minderhoud rijdt zaterdag 14.33 uur in Tokio, kans Dinja van Liere verder geslonken

TOKIO - Voor dressuurruiter Hans Peter Minderhoud beginnen de Olympische Spelen zaterdag om 14.33 uur. De 47-jarige Westkapellenaar komt daardoor meteen op de eerste volle sportdag in Tokio in actie.

 1. ‘Gouden kickboksduo’ Verheije en De Vries wil samen naar de top
  PREMIUM
  video

  ‘Gouden kickboks­duo’ Verheije en De Vries wil samen naar de top

  In de jaren ’80 en ’90 maakte Luc Verheije naam als kickbokser. De uit Waterlandkerkje afkomstige vechter heeft sinds een paar jaar in Aardenburg zijn eigen kickboksschool. Niet zo lang geleden stapte Thian de Vries daar binnen. ,,Een groter talent had ik nog niet gezien’’, zegt Verheije. De in Borssele woonachtige De Vries kende een onstuimige jeugd maar lijkt in de ring zijn plek te hebben gevonden. ,,Ik ben achteraf gezien heel blij met wat er allemaal is gebeurd in mijn leven.’’
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.