Volledig scherm
Hans Peter Minderhoud. © ANP

Hans Peter Minderhoud grijpt naast medaille tijdens Indoor Brabant

's-HERTOGENBOSCH - Dressuurruiter Hans Peter Minderhoud is er zaterdag niet in geslaagd op het podium te eindigen tijdens Indoor Brabant. De uit Westkapelle afkomstige ruiter eindigde met Glock’s Dream op plaats vier.

De combinatie haalde in 's-Hertogenbosch een score van 81,635 procent. Dat was net niet voldoende om een medaille te pakken. De Deen Daniel Bachmann Andersen (eerste), de Duitse Helen Langehaneberg (tweede) en haar landgenote Isabel Werth (derde) scoorden beter.

Thamar Zweistra uit Schore kwam eveneens in actie tijdens de World Cup-wedstrijd. Met haar paard Hexagon’s Double Dutch reed de Zeeuwse naar een score van 74.885. Dat leverde de combinatie een veertiende plaats op in de eindrangschikking.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. TOP en Swift werken toe naar apotheose

    TOP en Swift werken toe naar apotheose

    VLISSINGEN - De korfballers van TOP revancheerden zich zaterdag overtuigend na de zeperd tegen Avanti. In Amsterdam spoelde de ploeg van coach Kees-Jan Oppe de nasmaak van de nederlaag met klinkende cijfers (10-21) weg. De Arnemuidenaren hebben daarmee de beste papieren om te promoveren naar de ereklasse, het hoogste niveau van het veldkorfbal. Meer dan waarschijnlijk zal Swift de plek van TOP innemen. De Middelburgers wonnen thuis van Valto en staan daarmee met anderhalf been in de hoofdklasse.