Volledig scherm
© Thinkstock

Hans Dekkers sprint naar tweede overwinning in Puivelde

PUIVELDE- Hans Dekkers heeft een wielerkoers voor elites en beloften zonder contract in het Belgische Puivelde op zijn geschreven. De 34-jarige renner van het Arrow Cycling Team was na een wedstrijd van 120 kilometer de snelste van vier koplopers. De Belg Niels Vandyck (Cibel-Cebon) moest genoegen nemen met de tweede plaats. Zijn landgenoot Stijn Verbeke (DCR Cycling Team) vervolledigde het podium.

Dekkers ging met de Belgen Niels Vandyck (Cibel-Cebon), Stijn Verbeke (DCR Cycling Team) en Jeroen Pattyn (VL Technics-Experza-Abutriek C.T.) in de aanval. Het viertal wist in de slotfase uit de greep van het peloton te blijven en kon daardoor om de zege strijden. In de eindsprint was Hans Dekkers uiteindelijk met afstand de snelste. De inwoner van IJzendijke boekte zo zijn tweede seizoenszege.

  1. Milan Vader: ‘Ik ben nog meer gaan leven als een topsporter’
    PREMIUM

    Milan Vader: ‘Ik ben nog meer gaan leven als een topsporter’

    MIDDELBURG - Milan Vader heeft onlangs zijn kledingmaten al aan sportkoepel NOCNSF moeten doorgeven. De Middelburgse mountainbiker, die sinds vier weken een olympische nominatie op zak heeft, glimt als-ie het vertelt. Op die manier worden de Spelen van 2020 namelijk heel concreet. ,,In het begin was ik voorzichtig. Ik durfde eigenlijk niet hardop te zeggen dat ik naar Tokio ga. Nu doe ik dat wel gewoon. Het kan bijna niet meer misgaan.”