Rinus van Blankers; golfleraar; goese golf; goes; 2021;
Volledig scherm
PREMIUM
Rinus van Blankers; golfleraar; goese golf; goes; 2021; © Marcelle Davidse

‘Golf pro’ Rinus (62) strijkt na enerverend leven neer in Goes

GOES - In de coronaperiode was golf booming. Bij De Goese Golf merkten ze dat ook, er was extra veel animo voor lessen. De hausse is nog altijd niet voorbij, de golfleraren draaien overuren. Maar deze maandag waren juist zíj even aan de slag, voor de zogenoemde Monday Tour. ,,Golfleraren werken doorgaans van dinsdag tot en met zondag”, vertelde Rinus van Blankers. ,,Op de dag waarop ze allemaal beschikbaar zijn, kunnen ze aan hun eigen vaardigheden werken.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 1. Dallinga opent het biljartseizoen met royale winst

  Dallinga opent het biljartsei­zoen met royale winst

  Eredivisie. Dallinga.com – Stichting Topbiljart Zundert 6-2: Het was de dag van de definitieve terugkeer van Jean Paul de Bruijn bij het driebandenteam van Dallinga.com. De lakproef voor de thuisploeg moest worden afgelegd tegen Stichting Topbiljart Zundert. Voor de pauze was er nog sprake van evenwicht toen een stroef draaiende Berry Dallinga het moest afleggen tegen ‘coming man‘ Sam van Etten met 31-40 in 38 beurten. Op de andere tafel speelde Peter de Bakker een formidabele wedstrijd tegen zijn landgenoot Francis Forton. Met series van 3x4, 5 en 8 werd Forton in het pak gedaan. Na de pauze begonnen thuisspeler Steven van Acker en Rik van Beers aarzelend aan hun partij maar toen bij een tussenstand van 27-26 Van Beers zeven nullen produceerde was Van Acker vertrokken en pakte de winst met 40-30 in 42.
 2. Jeugdeditie Omloop van de Braakman ondanks late goedkeuring razend populair
  PREMIUM

  Jeugdedi­tie Omloop van de Braakman ondanks late goedkeu­ring razend populair

  PHILIPPINE – Het leek een gebed zonder einde, maar Wielercomité Philippine is er op de valreep in geslaagd om de Omloop van de Braakman voor nieuwelingen en junioren te laten doorgaan. Dat is niet zonder haken of ogen, want de wedstrijd zal noodgedwongen op een lokaal parkoers plaatsvinden. ,,We hadden het graag anders gezien, maar we zijn vooral blij dat de wedstrijd doorgaat”, doet voorzitter Edwald Martijn het woord.