Volledig scherm
© stock.xchng

Goes Zierikzee Combinatie heeft weer de beste sneldammers

AAGTEKERKE - De dammers van de Goes Zierikzee Combinatie zijn zaterdag opnieuw winnaar geworden van het traditionele sneldamtoernooi voor viertallen in Aagtekerke. Kees Rijk, Jos de Wild, Aart Walraven en Cor Boot verzamelden in veertien ronden twee wedstrijdpunten meer dan Lammerenburg, DSVF en Aagtekerke.

GZC begon wat aarzelend aan het toernooi - een nederlaag tegen Middelburg in de derde ronde zette het team op achterstand - maar een sterke reeks zorgde er na de pauze voor dat de achterstand op het sterk gestarte DSVF omgezet werd in een kleine voorsprong. 

In de slotronde werd het nog even spannend toen Lammerenburg de koploper wist te vloeren, maar omdat concurrent DSVF onderuit ging tegen het tweede team van Aagtekerke werd GZC onbedreigd eerste.

De eindstand: 1. GZC 18; 2. Lammerenburg 16; 3. DSVF 16; 4. Aagtekerke 16; 5. Aagtekerke 2 9; 6. Middelburg 6; 7. Melissant 3.

  1. De ziekenboeg van Tovaal zit te vol om mee te kunnen doen om de prijzen

    De ziekenboeg van Tovaal zit te vol om mee te kunnen doen om de prijzen

    GOES - De rugbyers van Tovaal doen dit seizoen niet mee om de titel in de Cup Poule van de tweede klasse. De Goesenaren bereikten de eindstrijd vrij eenvoudig, maar inmiddels is de selectie van trainer Brian Hendry door blessures dusdanig uitgedund, dat er geen enkele kans is om mee te doen in de strijd om de titel. Op eigen veld verloor Tovaal zondag kansloos met 19-48 van Octopus, dat onder Tovaal eindigde in de reguliere competitie.