Beeld uit 2018. Onder het toeziend oog van veel toeschouwers klimmen de deelnemers aan de Vestingcross bij de molen omhoog.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit 2018. Onder het toeziend oog van veel toeschouwers klimmen de deelnemers aan de Vestingcross bij de molen omhoog. © Peter Nicolai

Geen extra maatregelen voor Vestingcross: ‘Het ziet er rooskleuriger uit dan de voorbije dagen’

HULST - Stormwind en regen. De weersvoorspellingen voor de vierde editie van de Vestingcross Hulst zijn allesbehalve gunstig. Toch maakt de Zeeuws-Vlaamse stad zich op voor een groot wielerfeest. ,,We hebben alle vertrouwen dat het opnieuw een schitterende sportdag wordt voor onze gemeente”, kijkt wethouder en initiator Jean-Paul Hageman vooruit op de laatste jaargang als onafhankelijke cross.

De Vestingcross in Hulst is alweer aan zijn vierde editie toe. Na drie edities met sprankelend weer zijn de weersvoorspellingen ditmaal onheilspellend. ,,Toch verwacht ik dat het de crossliefhebbers niet zal weerhouden”, vertelt Hageman namens de gemeente Hulst. ,,We hebben veel toppers aan de start staan, een schitterend parkoers en natuurlijk een geweldige ambiance. Ik verwacht daarom alsnog 10.000 toeschouwers in Hulst.”