Antwan Tolhoek finishte
Volledig scherm
Antwan Tolhoek finishte © photo: Cor Vos

Geen champagne voor Tolhoek in Turijn

TURIJN - Antwan Tolhoek reed woensdag in dienst van Wout van Aert de Italiaanse koers Milaan-Turijn. Van Aert moest op de meet de sprinters Arnaud Démare en Caleb Ewan voor zich dulden en genoegen nemen met de derde plaats. 

 1. Een terugkeer in het wielerpeloton? Hoogerland ziet er toch maar vanaf...
  PREMIUM

  Een terugkeer in het wielerpelo­ton? Hoogerland ziet er toch maar vanaf...

  VELDEN AM WORTHERSEE - Bijna was Johnny Hoogerland (37) om. Hij zei al ‘ja’ tegen mensen die in Karinthië, de Oostenrijkse regio waar hij woont, een nieuwe semi-professionele wielerploeg willen oprichten. Vanaf januari zou hij weer wedstrijdnummers op zijn rug spelden, maar na een nachtje slapen besloot hij er toch vanaf te zien. ,,Waarom ga ik dit nog doen? Die tijd heb ik gehad’’, zegt de voormalige wielrenner.
 2. BeVoBo-seizoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  BeVoBo-sei­zoen wordt niet meer hervat: ‘De competitie voor enkele weken opstarten, zien we niet zitten’

  TERNEUZEN - Het bestuur van de Bedrijfs Volleybal Bond Terneuzen heeft besloten dit seizoen vroegtijdig te beëindigen. De beslissing is genomen naar aanleiding van het persmoment van premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) van dinsdagavond over de coronapandemie, waarbij de lockdownmaatregelen voor minstens drie weken werden verlengd. De BeVoBo-competitie duurt normaliter tot eind april. ,,De competitie voor slechts enkele weken opnieuw starten zien wij niet zitten”, laat het bestuur weten.
 1. Ten Hag: 'Doe alles om Huntelaar te houden'
  Play

  Ten Hag: 'Doe alles om Huntelaar te houden'

 2. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen