Volledig scherm
Aanvaller Erwin Franse was de gevierde man aan Zeeuwse zijde. Hij bereidde twee doelpunten voor en bepaalde de eindstand op 0-3. © Johan Van Der Heijden

Franse gidst Goes langs hekkensluiter

WIJCHEN - Hoofdklasser Goes heeft de stijgende lijn te pakken. Zondagmiddag won de ploeg van trainer Rogier Veenstra met 3-0 op bezoek bij Woezik, de hekkensluiter in de competitie. 

In de 25ste minuut kwam Goes op voorsprong door een doelpunt van Daniël Wissel. De centrumspits scoorde op aangeven van Erwin Franse. De Bevelandse equipe had het betere van het spel in de eerste helft. Halverwege stond het 0-1. 

Na de pauze veranderde het spelbeeld niet, maar de beslissing bleef lang uit. In de 80ste minuut zorgde invaller Raymond Wolff voor de 0-2, de assist kwam wederom op naam van Erwin Franse.  Twee minuten later deed Erwin Franse nog een duit in het zakje door de eindstand te bepalen op 0-3. Een prima middag dus voor Goes in het verre Wijchen (in de buurt van Nijmegen). 

Volgende week wacht Goes een thuisduel met provinciegenoot Vlissingen. 14.30 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Het Schenge. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement