Floris Willeboordse finisht als zesde Nederlander in de marathon van Amsterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Floris Willeboordse finisht als zesde Nederlander in de marathon van Amsterdam. © Bjorn Paree

Floris Willeboordse uit Middelburg komt precies op tijd weer op zijn pootjes terecht

AMSTERDAM - In 2016 liep Floris Willeboordse (30) uit Middelburg zijn eerste marathon. Wie de tijd van die wedstrijd naast het schema van zijn marathon van afgelopen weekend legt, zal stomverbaasd opkijken.

 1. Kiest ‘multitalent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?
  PREMIUM

  Kiest ‘multita­lent’ Nathan voor zijn voetbal of zijn dartpijlen?

  MIDDELBURG - Nathan Angkotta (14) zit in een moeilijk parket, darten of voetballen? Hij woont al heel zijn leven onder de rook van Zeelandia Middelburg. De club die hij op zijn negende verruilde voor JVOZ. Hij zit nu in de JO15-1 waar hij furore maakt als rechter centrale verdediger. Naast zijn voetbaltalent beschikt hij over een compleet andere vaardigheid, darten. Zondag doet hij mee aan een rankingtoernooi van Sport Pub Goes. De atletische jongen wordt steeds beter in de dikke buiken-sport, maar zijn deze tijdrovende talenten wel te combineren?
 2. Hard besluit korfbalbond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-gespeeld beschouwd

  Hard besluit korfbal­bond: Alle zaalduels tot nu toe worden als niet-ge­speeld beschouwd

  VLISSINGEN – Het KNKV komt met een alternatieve opzet van de zaalcompetitie voor onder meer alle eerste teams. Dat heeft de korfbalbond dinsdag bekendgemaakt. Het gevolg is dat alle duels die tot nu toe gespeeld zijn, als niet-gespeeld worden beschouwd. De twee uitslagen van hoofdklasser TOP Arnemuiden worden bijvoorbeeld geschrapt. En ook de overgangsklassederby Ondo-Fortis (20-21) van afgelopen zaterdag gaat niet officieel de boeken in.