Volledig scherm

Flexpoint maakt seizoen af

VLISSINGEN - Wielerploeg Flexpoint maakt het seizoen gewoon af. Woensdag kreeg de leiding van het vrouwenteam te horen dat de sponsor, een uitzendbureau, er aan het eind van dit seizoen mee stopt, maar dat ook de mogelijkheid bestaat dat de stekker er binnenkort al wordt uitgetrokken.

 1. Lars Oreel consolideert leiding in tijdrit Ronde van Frans-Guyana

  Lars Oreel consoli­deert leiding in tijdrit Ronde van Frans-Guyana

  REMIRE-MONTJOLY – Lars Oreel heeft met succes zijn leidende positie in het algemeen klassement verdedigt tijdens de tweede rit van de Ronde van Frans-Guyana. De 23-jarige renner van ZRTC Theo Middelkamp legde de 12,8 kilometer lange individuele tijdrit af in zestien minuten en dertien seconden. De inwoner van Goes eindigde daarmee op veertien seconden achterstand van de Franse winnaar Mathieu Courcelles als tweede.
 2. Z'n DNA-profiel zegt: Aron Schott is een 400 meterloper
  PREMIUM

  Z'n DNA-pro­fiel zegt: Aron Schott is een 400 meterloper

  BURGH-HAAMSTEDE - Aron Schott is tegenwoordig een 400 meterloper. Of eigenlijk was de twintigjarige atleet uit Burgh-Haamstede dat altijd al, maar wist hij dat nog niet. Twee jaar geleden liet hij zijn DNA doorlichten door een laboratorium in Zwitserland. Uit alle gegevens die hij terugkreeg, was te destilleren dat hij het beste tot zijn recht komt op een heel rondje over de atletiekbaan. Hij moest zich er vervolgens nog even toe zetten om daar ook echt voor te gaan trainen…