Dieter Staelens won vorige week in Terneuzen en was ook in Wilhelminadorp de sterkste.
Volledig scherm
Dieter Staelens won vorige week in Terneuzen en was ook in Wilhelminadorp de sterkste. © Peter Nicolai

Favorieten maken het waar bij triatlon in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Dieter Staelens en en Nelleke Baldé maakten hun favorietenrol volledig waar in de derde triatlon van Wilhelminadorp. Na de start in het havenkanaal nam zwemster Nikita van den Ouden de leiding. Remy Vasseur volgde al op geruime afstand. Op de 20 kilometer fietsen was Staelens op zijn carbonfiets heer en meester en kon met ruime voorsprong aan de afsluitende 5 kilometer lopen beginnen.

0 reacties

 1. Toernooitijger uit Terneuzen piekt met de tips & tricks van gelouterde oud-tennisprof
  PREMIUM

  Toernooi­tij­ger uit Terneuzen piekt met de tips & tricks van gelouterde oud-tennisprof

  TERNEUZEN - Tennisser Mart Flikweert (33) is met vlag en wimpel geslaagd voor de doelstelling die hij zich twee jaar geleden had opgelegd. Eindelijk blessurevrij heeft hij er veel voor gedaan en gelaten om weer 2-speler te worden. Ondertussen is zijn actuele ranking 1,7. Een rechtstreeks gevolg van de toernooizeges in de enkel 3 in Breskens, Terneuzen, Aardenburg en het Gelderse Putten.
 2. Dinja van Liere en Hermès pakken met recordscore overwinning in Aken

  Dinja van Liere en Hermès pakken met recordsco­re overwin­ning in Aken

  AKEN - Dinja van Liere heeft in Aken de Grand Prix op haar naam geschreven. De uit Kapelle afkomstige dressuuramazone zette met de negenjarige hengst Hermès een nieuw persoonlijk record neer. In het eerste onderdeel van de landenwedstrijd werd de proef van het duo door de jury met 78.022 procent beloond. Die score leverde haar de overwinning op. Voor Van Liere was het haar seniorendebuut op het meest prestigieuze concours ter wereld.