Volledig scherm
Lesley Kerkhove. © Getty Images

Eerste setverlies in Engeland deert Kerkhove niet

CHISWICK - Tennisster Lesley Kerkhove is doorgedrongen tot de kwartfinale van het ITF-toernooi in het Engelse Chiswick. Ze was in drie sets te sterk voor de Britse Alicia Barnett.

De speelster uit Zierikzee draait op volle toeren in Engeland. Vorige week won ze al het toernooi van Woking. Dat deed ze zonder een set te verliezen. En in Chiswick overleefde ze de eerste ronde ook al zonder setverlies.

In de tweede ronde van dat toernooi, tegen Barnett, moest ze weer eens een set inleveren. Ze verloor de eerste in een tiebreak: 7-6. Daarna schakelde Kerkhove een tandje bij en trok ze het duel overtuigend naar zich toe via 6-2 en 6-0. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’
    PREMIUM

    Eddy Bosschaert stopt er mee: ‘Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht’

    STEKENE - Vijfenveertig jaar lang stak Eddy Bosschaert zijn ziel en zaligheid in shotokan karateclub Hulst. De in het Belgische Stekene woonachtige karateleraar was bij de oprichting van de club betrokken, was een liefhebber van vooral een goede techniek en promoveerde tot de zesde dan. Bosschaert deed in de beste jaren van de club met zijn team mee op het één-na-hoogste niveau. De tand des tijds heeft het op 73-jarige leeftijd van hem gewonnen. Het lichaam wil niet meer, een afscheid als erelid is het gevolg.