Volledig scherm
Oemoemenoe (zwart-wit) verloor zaterdag voor eigen publiek. © Lex De Meester

Eerste échte wedstrijd levert Oemoemenoe valse start op

MIDDELBURG - De eerste competitiewedstrijd van het seizoen leverde de rugbyers van Oemoemenoe een valse start op. In de ereklasse werd er op eigen veld verloren van Oisterwijk Oysters: 29-36.

Oemoemenoe had weliswaar al een zege achter de naam, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. Het duel met The Hookers op de eerste speeldag werd omgezet in een reglementaire 30-0-zege, omdat de ploeg uit Hoek van Holland niet genoeg spelers had om te kunnen spelen.

De eerste échte wedstrijd begon nog aardig voor de Middelburgers. Bij rust gingen de Zeeuwen met 17-14 aan de leiding. Maar die voorsprong verdween na de pauze. De ploeg uit Oisterwijk stapte uiteindelijk met een 29-36-zege van het veld in de Zeeuwse hoofdstad.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM
    video

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”