Volledig scherm
Sylvia Eckel (rechts) en Ronald van Geyt. © Johan Van Der Heijden

Eckel en Van Geyt komen slechte beurt niet meer te boven

BLANKENBERGE - Twee partijen, zo lang duurde het optreden van Sylvia Eckel en Ronald van Geyt in het wereldbeker driebandentoernooi van België. De Zeeuwen werden vroegtijdig uitgeschakeld. Na een bijzonder slechte eerste partij, die voor beiden kansloos verloren ging, volgde wel een heel wat beter tweede optreden. Een zege zat er echter niet in. 

Eckel verloor eerst met 11-30 in 41 beurten van de Nederlander Volkan Cetin en in de tweede van de Oostenrijkse topper Arnim Kahofer met 10-30 in 24. Van Geyt kreeg in zijn eerste partij liefst 52 beurten en kon in de laatste gelijk maken, maar miste: 28-30. in zijn tweede partij was hij ondanks een aanmerkelijk hoger niveau kansloos tegen de Spaanse coming-man Juan Zapasta Garcia: 15-30 in 20.

Het had ook de dag van Jean Paul de Bruijns optreden moeten worden, maar door het overlijden van zijn schoonvader moest hij forfait geven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”