Joannathan Duinkerke.
Volledig scherm
Joannathan Duinkerke. © Mechteld Jansen

Duinkerke sprint twee keer achter elkaar naar de overwinning

EMMEN - Joannathan Duinkerke had dit weekend weinig last van de hitte. De ID-renner uit Kapelle won zowel zaterdag als zondag een wedstrijd. Eerst was hij de sterkste in De Volksronde van Roosendaal, waarna hij een dag later ook iedereen te slim af was in De Gouden Pijl van Emmen. Daar was Tom Dumoulin de sterkste bij de professionals.

0 reacties

 1. Dinja van Liere en Hermès pakken met recordscore overwinning in Aken

  Dinja van Liere en Hermès pakken met recordsco­re overwin­ning in Aken

  AKEN - Dinja van Liere heeft in Aken de Grand Prix op haar naam geschreven. De uit Kapelle afkomstige dressuuramazone zette met de negenjarige hengst Hermès een nieuw persoonlijk record neer. In het eerste onderdeel van de landenwedstrijd werd de proef van het duo door de jury met 78.022 procent beloond. Die score leverde haar de overwinning op. Voor Van Liere was het haar seniorendebuut op het meest prestigieuze concours ter wereld.
 2. Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang
  PREMIUM

  Weggepest bij de voetbal, welkom bij Oemoemenoe, al 50 jaar lang

  MIDDELBURG - De Eerste Zeeuwse Rugby Club Oemoemenoe viert haar vijftigste verjaardag. Een echte familieclub waar respect, discipline en kameraadschap de belangrijkste waarden zijn en waar iedereen welkom is. Een club die in de loop der jaren vele jongens en meisjes op het veld, maar ook op maatschappelijk vlak heeft gevormd. En een eerste team dat inmiddels bijna niet meer weg te denken is van uit de ereklasse, het hoogste niveau van Nederland.