Volledig scherm
Lesley Kerkhove. © Getty Images

Dubbelsucces Pattinama-Kerkhove na nederlaag in enkelspel

ISTANBOEL - Tennisster Lesley Pattinama-Kerkhove had woensdag wisselend succes in de Turkse hoofdstad Istanboel. De Zierikzeese verloor in het enkelspel, maar won later wel in het dubbelspel.

Kerkhove moest in het enkelspel al in de tweede partij van de dag in actie komen en ging in twee sets onderuit tegen Katarzyna Piter. De Poolse pakte de eerste set met 6-4 en won de tweede set met 7-5. Daardoor was Kerkhove uitgeschakeld.

In het dubbelspel bleef ze later op de woensdag wel in het toernooi. Aan het begin van de avond was ze samen met landgenote Rachel Hogenkamp te sterk voor de Russinnen Sofya Lansere en Khamilla Rakhimova: 6-3 6-4.

  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.