Volledig scherm
Erik de Rechter (links) en Mart Flikweert wonnen een padeltoernooi in Breskens. © Camile Schelstraete

Dubbelslag Erik de Rechter bij padeltoernooi in Breskens

BRESKENS - In het eerste, sterkbezette, padeltoernooi van TV De Boskreek in Breskens won plaatselijke favoriet Erik de Rechter op twee fronten.

Samen met dorpsgenoot Mart Flikweert werden Hendrik De Busschere en Tom Henneman van ’t Lobbeke uit Maldegem in een hoogstaande finale met 6-4 7-6 (8-6) bedwongen. In de mixed-finale klopte De Rechter, samen met Natascha van Strien, met twee keer 6-3 Kim Houmes en Michel Kokelaar uit de regio Walcheren.

,,Mart en ik konden wat meer druk zetten met ons aanvallende spel. Dat gaf de doorslag. Die mannen verdedigden goed, maar konden het niet volhouden. In de mixed speelde Natascha zeer goed, met veel pressie. De overwinning is nooit in gevaar gekomen‘’ aldus Erik de Rechter.

In de eindstrijd bij de vrouwen zegevierde Van Strien samen met Cybelle Bouchaut via 10-5 in de supertiebreak over het duo Brigith de Waele/José de Wit.

 1. Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar
  PREMIUM

  Brian van Goethem mikt opnieuw op het voorjaar

  MALLORCA – Terwijl zijn ploeggenoot Caleb Ewan al meermaals juichte aan de andere kant van de wereld in Australië, begint Brian van Goethem zijn wielerseizoen evenals vorig jaar op Mallorca. Na een debuutjaar met ‘ups-and-downs’ bij Lotto Soudal, staat hij aan de vooravond van een cruciaal wielerseizoen met als doel contractverlenging afdwingen. ,,We zien wel hoe het loopt, ik ben er nog niet te veel mee bezig”, blijft de 28-jarige renner uit Terneuzen nuchter.
 2. Scoringsdrift van Swift is in Nederland ongeëvenaard
  PREMIUM

  Scorings­drift van Swift is in Nederland ongeëven­aard

  MIDDELBURG - Van álle 315 Nederlandse standaardploegen scoort Swift gemiddeld veruit het meest. Na de dikke overwinningen op HKV (42-21) en VEO (40-19) heeft de Middelburgse overgangsklasser precies halverwege de zaalcompetitie een moyenne van liefst 32,3. Dat is ongekend. ,,We spelen heel direct”, legt topschutter Stephan den Boer uit. ,,We verspillen geen tijd aan onnodige passes”, voegt coach Dennis Plantinga eraan toe.