Archiefbeeld van Tacx Pro Classic 2019: Mike Teunissen juicht, terwijl ploeggenoot Dylan Groenewegen als eerste over de finish op Neeltje Jans komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld van Tacx Pro Classic 2019: Mike Teunissen juicht, terwijl ploeggenoot Dylan Groenewegen als eerste over de finish op Neeltje Jans komt. © Johan Van Der Heijden

‘Dubbele crisis’ kost Tacx Pro Classic ook in 2021 nu al de kop

MIDDELBURG – De coronacrisis en onderbezetting teisteren de Tacx Pro Classic. De organisatie trok in mei al aan de alarmbellen toen de huidige jaargang werd afgeblazen. Vorige week besloot de organisatie ook de wedstrijd voor komend jaar te schrappen. ,,De zoektocht naar bestuursleden en vrijwilligers is nog steeds aan de gang. Bovendien brengt de coronacrisis te veel onzekerheden met zich mee”, verklaart Patrick Kaijser het besluit namens de organisatie.

  1. Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampioen worden in Aalsmeer
    PREMIUM

    Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampi­oen worden in Aalsmeer

    AALSMEER - Handballer Thomas Houtepen kan zaterdag met Green Park Aalsmeer landskampioen worden. De 19-jarige jeugdinternational won met zijn ploeg afgelopen weekend de eerste finalewedstrijd met 23-27 van de Limburg Lions. Wordt er in Aalsmeer opnieuw gewonnen, dan is de landstitel een feit. Wordt er verloren, dan wordt de titelstrijd volgend weekend beslecht met een beslissingswedstrijd in Sittard-Geleen. Zijn verhaal.