Sjef-boegbeelden Remy Scherbeijn (links) en Wesley Claerhoudt met op de achtergrond de Vlaamse tennissers Beau Vanhoutte en Willem De Jonckheere.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjef-boegbeelden Remy Scherbeijn (links) en Wesley Claerhoudt met op de achtergrond de Vlaamse tennissers Beau Vanhoutte en Willem De Jonckheere. © Anne Hana

Drie keer feest en ‘oude tijden herleven’ bij TC Sjef

AARDENBURG - De stemming zit er goed in op het Sjef van Dongen Sportpark in Aardenburg. Het is een topdag voor Tennis Club Sjef. Het vlaggenschip zegeviert met 4-2 over aartsrivaal TC Animo uit Terneuzen in de landelijke topklasse. Bovendien werden elders op het sfeervolle tenniscomplex de reserves van Sjef tegen Animo ongeslagen kampioen in de eerste klasse. Hiermee is de rentree van Sjef in de Zeeuwse hoofdklasse een feit.

  1. Van Anrooij wordt weggestuurd bij huldiging; Zeeuwse krijgt alleen prijs voor winst bij beloftes
    PREMIUM

    Van Anrooij wordt wegge­stuurd bij huldiging; Zeeuwse krijgt alleen prijs voor winst bij beloftes

    EMMEN - Shirin van Anrooij dacht woensdagmiddag na een verbluffend goed NK tijdrijden gehuldigd te worden als de nummer twee van Nederland. De twintigjarige Kapelse kwam bij het podium aan, samen met winnares Ellen van Dijk, maar zag ook Riejanne Markus en nummer vier Anouska Koster staan. ,,Toen zeiden ze dus dat ik niet het podium van de elites op mocht, maar alleen gehuldigd zou worden als de nummer één bij de beloftes…”