Volledig scherm
Dirk Boehlé © Menno Boehlé

Dirk Boehlé is de sterkste in Zandvoort

ZANDVOORT - Beachvolleyballer Dirk Boehlé is winnaar geworden van het toptoernooi in Zandvoort. De Hulstenaar versloeg zaterdag met zijn gelegenheidspartner Wessel Keemink in de finale het duo Dustin Bontrop/Jeffrey van Wijk.

Het werd 2-1 en de setstanden waren 21-11, 17-21 en 15-8.

Boehlé bereidt zich met Keemink voor op het EK onder 22 jaar, dat van 15 tot en met 18 augustus in het Bulgaarse Varna wordt gehouden.

 1. Rollercoaster leidt Brian van Goethem naar de Vuelta
  PREMIUM

  Rollercoas­ter leidt Brian van Goethem naar de Vuelta

  PHILIPPINE - Een rollercoaster, zo beschrijft wielrenner Brian van Goethem de periode waarin hij zich bevindt. Begin deze maand was er tragisch nieuws, toen zijn ploeggenoot Bjorg Lambrecht na een zware valpartij in de Ronde van Polen het leven liet. Kort daarna werd hij door zijn ploeg opgeroepen voor de Vuelta, de eerste grote ronde in zijn carrière. ,,Natuurlijk was ik daar blij mee, maar het is een verschrikkelijke periode geweest.”
 2. Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  Amigo's Open Darts Zeeland hoopt met flinke prijzenpot weer toppers naar Zeeland te trekken

  OOST-SOUBURG - Stichting Darts Zeeland organiseert op 24 augustus voor de achtste keer de Amigo’s Open Darts Zeeland. In Sporthal de Belt te Oost-Souburg zullen op die dag ruim veertig borden klaarstaan om dit toernooi af te werken. Met een gegarandeerde prijzenpot van 5.000 euro is het één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.