Dinja van Liere beleefde een topweekend in Duitsland.
Volledig scherm
Dinja van Liere beleefde een topweekend in Duitsland. © Orange Pictures

Dinja van Liere kijkt na succes in München met schuin oog naar Tokio

MÜNCHEN - Dinja van Liere beleefde een ,,topweekend” in München. De uit Kapelle afkomstige dressuuramazone zette in de Grand Prix Special met 75,170 procent een formidabele score neer, waarmee ze vijfde werd tussen allemaal Duitse kandidaten voor de Olympische Spelen.

 1. Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklasser stokje over van John Jansen
  PREMIUM

  Ron de Waal neemt bij Brabantse hoofdklas­ser stokje over van John Jansen

  HEERLE - Vorig jaar juni besloot de immer opgewekte John Jansen nog één keer het avontuur als handbaltrainer buiten Zeeland aan te gaan. Hij ging aan de slag met de vrouwen van HV Heerle. Na een kort seizoen, dat vooral werd beperkt door alle Covid-maatregelen, heeft de 68-jarige oefenmeester zijn avontuur wegens gezondheidsredenen weer moeten staken. Ron de Waal uit Vlissingen heeft het stokje overgenomen.
 2. Antwan Tolhoek rijdt supergoed, alle twijfels na zijn liesoperatie zijn weg
  PREMIUM

  Antwan Tolhoek rijdt supergoed, alle twijfels na zijn liesopera­tie zijn weg

  MALAGA - Hij krijgt niet vaak de gelegenheid om voor eigen kans te rijden bij het sterrenensemble van Jumbo-Visma. Wanneer dat voorvalt, grijpt hij die kans met beide handen aan. Antwan Tolhoek kreeg een vrije rol in de Ruta del Sol en beloonde dat met een tweede plaats in de eindklassering. Nu is hij klaar om te schitteren in de Ronde van Zwitserland, de etappekoers waarin hij twee jaar geleden zijn eerste profzege boekte.