Volledig scherm
PREMIUM
Tim van Velzen won in september de Zeeuwse Masters in de hoogste categorie. © Marcelle Davidse

De Zeeuwse tenniszomer in cijfers en de zoektocht naar de ‘Koning van het circuit’

Het ooit zo prestigieuze ‘wedstrijdtennis’ in Zeeland heeft het lastig, heel lastig. Waar werd er in de afgelopen toernooizomer nog wel gespeeld in de hoogste categorieën? En wie deelden daar de meeste rake klappen uit? Wie maakt er aanspraak op de titel ‘Koning van het Zeeuwse toernooicircuit?’

Aan het einde van de tenniszomer wordt het toernooicircuit in september traditiegetrouw afgesloten met de Zeeuwse Masters. De kroon op het Zeeuwse tennisseizoen, waarbij de beste spelers van het circuit nog eenmaal hun kunsten mogen vertonen. Die beste spelers waren tijdens de Masters in Goes echter ver te zoeken. Sterker nog, in de categorie 2 en 3 viel er geen enkele speler te bekennen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mark Boot rijdt Strandcross op karakter
    PREMIUM

    Mark Boot rijdt Strand­cross op karakter

    VLISSINGEN - Ronkende motoren, opstuivend zand en een nazomers zonnetje kregen de duizenden toeschouwers gisteren voorgeschoteld tijdens de Strandcross, het jaarlijkse motorsportevenement aan de Walcherse kust. ,,Zelfs als je niks van crossen weet, zie je hoe zwaar dit is”, stelde Mark Boot na afloop. Hij verwees onder meer naar het ‘mulle zand’. ,,Als je elk weekend rijdt, ben je fit genoeg. Voor amateurs is dit echt ontzettend zwaar.”