Thijs de Lange met de rode leiderstrui in de Wattmeister Challenge.
Volledig scherm
Thijs de Lange met de rode leiderstrui in de Wattmeister Challenge. © www.topcompetitie.nu

De Lange loopt stagecontract bij Katusha net mis

AMSTERDAM – Thijs de Lange is er net niet in geslaagd om de tweede editie van de Wattmeister Challenge op zijn naam te schrijven, waaraan een stagecontract bij WorldTour-ploeg Katusha-Alpecin vastzat. De uit Kattendijke afkomstige renner (23) brak in de finaleronde in het Velodrome in Amsterdam net iets eerder dan Kenny Nijssen uit Haarlem.

0 reacties

 1. Erelid Jaap Moelker bindt nog steeds twee keer per week de ijzers onder
  PREMIUM

  Erelid Jaap Moelker bindt nog steeds twee keer per week de ijzers onder

  WEMELDINGE - Hij hoort bij de pioniers van het Zeeuwse schaatsen. Jaap Moelker (76) volbracht drie keer de Elfstedentocht en groeide uit tot icoon van schaats- en skeelerclub De Poel. Moelker was lang bestuurslid en trainer van de vereniging en mocht zich ook rayonhoofd van Zuid-Beveland noemen. Vanwege zijn vele verdiensten voor De Poel werd hij vorige week op het kunstijs in Breda benoemd tot erelid. Moelker gaat het rustiger aan doen. ,,Maar stilzitten is niks voor mij.’’
 2. Wielerjaar 2021: ‘we’ ontbraken in de grote rondes en klassiekers, maar 2022 belooft veel goeds te brengen
  PREMIUM
  BESCHOUWING

  Wielerjaar 2021: ‘we’ ontbraken in de grote rondes en klassie­kers, maar 2022 belooft veel goeds te brengen

  VLISSINGEN - Het wielerjaar 2021, dat sinds zondag als voorbij beschouwd mag worden, had voor Zeeland twee gezichten. Aan de ene kant waren er de fraaie uitslagen van Mick en Tim van Dijke, Shirin van Anrooij en Nick van der Lijke. Aan de andere kant ontbraken ‘we’ in de drie grote rondes en alle voor- en najaarsklassiekers. Maar op dat vlak was er hoogstwaarschijnlijk sprake van een tussenjaar. 2022 belooft veel goeds te brengen.