Thijs de Lange in actie tijdens het WK voor studenten.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijs de Lange in actie tijdens het WK voor studenten. © Marleen Stoel

De Lange genoot van heet WK

VLISSINGEN - Zoveel kansen krijg je als wielrenner niet om een wereldkampioenschap te rijden en dus genoot Thijs de Lange vorige week volop tijdens het WK wielrennen voor studenten. In het snikhete Braga reed de uit Kattendijke afkomstige coureur (23) zich bovendien ook nog eens op het podium. ,,Het was een superervaring”, zegt hij.

0 reacties

 1. Erelid Jaap Moelker bindt nog steeds twee keer per week de ijzers onder
  PREMIUM

  Erelid Jaap Moelker bindt nog steeds twee keer per week de ijzers onder

  WEMELDINGE - Hij hoort bij de pioniers van het Zeeuwse schaatsen. Jaap Moelker (76) volbracht drie keer de Elfstedentocht en groeide uit tot icoon van schaats- en skeelerclub De Poel. Moelker was lang bestuurslid en trainer van de vereniging en mocht zich ook rayonhoofd van Zuid-Beveland noemen. Vanwege zijn vele verdiensten voor De Poel werd hij vorige week op het kunstijs in Breda benoemd tot erelid. Moelker gaat het rustiger aan doen. ,,Maar stilzitten is niks voor mij.’’
 2. Monique Verschuure is inspiratie voor coronapatiēnten; Yersekse atlete maakt verbluffende rentree
  PREMIUM

  Monique Verschuure is inspiratie voor coronapatiēnten; Yersekse atlete maakt verbluffen­de rentree

  YERSEKE - Er waren momenten waarop Monique Verschuure dacht dat ze nooit meer sportster kon zijn. De atlete uit Yerseke herstelde maar niet van corona. ,,Ik heb negen maanden lang bijna elke dag koorts gehad”, vertelt ze. ,,Steeds als ik me weer iets beter voelde en een klein stukje probeerde hard te lopen, kreeg ik een terugslag. Ik had werkelijk het idee dat het niet meer goed zou komen.”