Timo de Jong in het shirt van VolkerWessels-Merckx.
Volledig scherm
PREMIUM
Timo de Jong in het shirt van VolkerWessels-Merckx. © Eigen foto

De Jong snakt naar de koers, maar blijft ook realistisch

GOES - Timo de Jong zag het helemaal zitten. Bij VolkerWessels-Merckx had hij vorig jaar helemaal zijn draai gevonden. Samen met de ploeg zou hij dit seizoen terugkeren naar het continentale niveau. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. ,,Ik heb welgeteld twee wedstrijden kunnen rijden. Of er dit jaar nog een vervolg komt? Dat is nog maar zeer de vraag”, is De Jong realistisch.

 1. Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampioen worden in Aalsmeer
  PREMIUM

  Handballer uit Middelburg kan zaterdag landskampi­oen worden in Aalsmeer

  AALSMEER - Handballer Thomas Houtepen kan zaterdag met Green Park Aalsmeer landskampioen worden. De 19-jarige jeugdinternational won met zijn ploeg afgelopen weekend de eerste finalewedstrijd met 23-27 van de Limburg Lions. Wordt er in Aalsmeer opnieuw gewonnen, dan is de landstitel een feit. Wordt er verloren, dan wordt de titelstrijd volgend weekend beslecht met een beslissingswedstrijd in Sittard-Geleen. Zijn verhaal.
 2. Martin Fierloos brengt tafeltennis terug in Goes (en meteen voor iedereen)
  PREMIUM

  Martin Fierloos brengt tafelten­nis terug in Goes (en meteen voor iedereen)

  GOES - Door de tafeltennisbond (NTTB) werden ze onlangs bij een landelijke verkiezing uitgeroepen tot club van het jaar. Voor Tafeltennis Goes is de onderscheiding een aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan. De ambitie: een inclusieve vereniging worden, waarin iedereen zich thuis voelt, jong en oud, maar ook tafeltennissers met een beperking. Oprichter en voorzitter Martin Fierloos gelooft in het project. ,,We zijn blij dat we straks helemaal los kunnen gaan.’’
 3. Terpstra en Vader krijgen bevestiging: Zeeuws duo gaat naar de Spelen

  Terpstra en Vader krijgen bevesti­ging: Zeeuws duo gaat naar de Spelen

  VLISSINGEN - Anne Terpstra en Milan Vader mogen zoals verwacht deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio. Bondscoach Gerben de Knegt maakte maandag de Nederlandse selectie bekend voor de mountainbikewedstrijden op de Spelen en daar zaten geen verrassingen in. Bij de mannen doet naast Vader favoriet Mathieu van der Poel mee, Anne Tauber en de uit Zierikzee afkomstige Terpstra vertegenwoordigen Nederland bij de vrouwen.