Champagne voor het padel team uit Breskens, vlnr Erik de Rechter, John de Waele, Mark Bron, Mart Flikweert en Wesley Raemdonck.
Volledig scherm
PREMIUM
Champagne voor het padel team uit Breskens, vlnr Erik de Rechter, John de Waele, Mark Bron, Mart Flikweert en Wesley Raemdonck. © Henk van de Voorde

De Boskreek ongeslagen padel kampioen

BRESKENS - De Boskreek zette in Breskens met een 3-1-zege op concurrent Gilze de kroon op het werk in de eerste klasse van de padel competitie. De West Zeeuws-Vlamingen werden ongeslagen kampioen en promoveren daardoor naar de topklasse. Eerder werd gewonnen van achtereenvolgens De Zoom 2 (4-0), Padelclub Victoria 7 (0-4), Ulvenhout 2 (1-3) en Ulvenhout 3 (1-3).

 1. Boutens en Paling blijven tijdens de tweede coronagolf wél bezig
  PREMIUM

  Boutens en Paling blijven tijdens de tweede coronagolf wél bezig

  VLISSINGEN - Karten en bowlen; ze zullen door veel mensen vooral gezien worden als leuke uitjes. Lekker met vrienden wat rondjes rijden of twee uur kegels omver gooien, daarna een hapje eten en wat drinken. Mede door dat imago konden de Zeeuwse toppers Ruben Boutens en Lindsey Paling tijdens de eerste coronagolf niet of nauwelijks hun sport beoefenen. Hoe is dat nu, tijdens de tweede golf? ,,Het is eigenlijk een grijs gebied.’’
 2. Rolstoelstunter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboarden
  PREMIUM

  Rolstoel­stun­ter uit Vlissingen geeft les op de plek waar hij zelf leerde skateboar­den

  VLISSINGEN - Toen Kees-Jan van der Klooster vrijdagmiddag over de boulevard van Vlissingen reed, kreeg hij allemaal flashbacks. Van zijn zesde tot zijn zestiende stuntte hij er met zijn skateboard. ,,Ik heb hier tien jaar op straat doorgebracht, ik ken de stad als m’n broekzak. Het is weer goed om eens terug te zijn”, zei hij met een grote glimlach, terwijl hij zijn cursisten rolstoeltraining gaf. ,,Voor mij is dit dus een memorabel moment.”
 1. Bekijk hier alle voetbalsamenvattingen
  Play

  Bekijk hier alle voetbalsa­men­vat­tin­gen

 2. Samenvatting: veelbesproken duel tussen Mike Tyson en Roy Jones eindigt onbeslist
  Play

  Samenvat­ting: veelbespro­ken duel tussen Mike Tyson en Roy Jones eindigt onbeslist