Nu ligt er nog een lijn van sneeuw, maar in juli staat Davy Gunst op deze plek aan de echte finishlijn van de Omloop van Yerseke.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu ligt er nog een lijn van sneeuw, maar in juli staat Davy Gunst op deze plek aan de echte finishlijn van de Omloop van Yerseke. © Johan vd Heijden

Davy Gunst geeft Yerseke weer een KNWU-wedstrijd: ‘Maar we hebben het niet in eigen hand’

YERSEKE - Een opluchting voor de Zeeuwse wielerfans. In een tijd waarin het negatieve wielernieuws overheerst als gevolg van het coronavirus, komt Davy Gunst met het initiatief voor een gloednieuwe wedstrijd. De 26-jarige ambitieuze wielerfanaat organiseert met de Omloop van Yerseke op zondag 17 juli een KNWU-wedstrijd voor zowel junioren als elites en beloften zonder contract.

 1. Erwin Harmes wil échte wedstrijden lopen: ‘De Kustmarathon virtueel winnen, telt niet’
  PREMIUM
  VIDEO

  Erwin Harmes wil échte wedstrij­den lopen: ‘De Kustmara­thon virtueel winnen, telt niet’

  MIDDELBURG - De tijd begint te dringen voor Erwin Harmes. Later in 2021 wordt de Middelburger veertig. ,,Ik denk dat ik nog drie à vier jaar heb voordat mijn leeftijd echt gaat tellen”, zegt de kleurrijke atleet. Vandaar dat de coronacrisis hem slecht uitkomt; er zijn nergens officiële wedstrijden. ,,Mijn kansen op winst in de Kustmarathon en een heel snelle tijd op de 3000 meter worden steeds kleiner.”
 1. UEFA-voorzitter Ceferin over Super League: 'Dit is verraad'
  Play

  UE­FA-voorzitter Ceferin over Super League: 'Dit is verraad'

 2. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Neres helpt Ajax aan de beker in finale tegen Vitesse

  18 april