Volledig scherm
© Thinkstock

Darters RCT moeten vrezen voor degradatie

DEN HAAG - De darters van Racketcentrum Terneuzen blijven na de 7-3-nederlaag tegen DKE RW Repair hekkensluiter in de hoofdklasse van de Superleague. 

In Den Haag keek RCT na een slechte start in de Round Robin en drie verliespartijen in de singles tegen een 4-1-achterstand aan. Vanaf dat moment werd het lastig voor de Terneuzense darters om terug in de wedstrijd te komen. Ook de dubbels leverde slechts één winstpunt op dankzij het koppel Tim Kaijser-Kevin Blomme.

Kaijser won ook zijn single partij en de afsluitende Captain’s choice, maar de beste speler bij RCT kon een nederlaag niet voorkomen. Wesley Bour had met 144 een hoge finish.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jumbo-Visma

  Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jum­bo-Vis­ma

  VLISSINGEN - Wielrenner Antwan Tolhoek blijft twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma. De 25-jarige renner uit Yerseke betwist momenteel de Giro d’Italia voor de Nederlandse WorldTour-formatie waar hij met zijn ploeggenoot Primoz Roglic een gooi naar de eindzege doet. ,,Ik ben blij dat ik hier kan blijven”, vertelt Tolhoek over zijn contractverlenging. ,,De volledige ploeg ontwikkelt zich in positieve zin en daarom heb ik voor een langer verblijf bij dit team gekozen.”
 2. Rapide dankt jonkies en Walcheren stunt in knotsgekke slotfase
  OVERZICHT

  Rapide dankt jonkies en Walcheren stunt in knotsgekke slotfase

  VLISSINGEN - In de derde klasse van de hockeycompetitie boekte het vrouwenteam van Rapide een fraai resultaat. Het won met 3-2 bij nummer drie Pijnacker. Een klasse lager won Walcheren in een zinderend duel met 4-3 van belangrijkste concurrent Wateringse Veld. Daardoor komt de tweede plaats die recht geef op Promotiewedstrijden nadrukkelijker in beeld. Olympia bood goed weerstand aan koploper Tempo'34, maar kon niet voorkomen dat het toch met 0-3 verloor.