Daniel Wissel, hier nog in zijn tijd bij Goes, scoorde zaterdag bij ASWH.
Volledig scherm
Daniel Wissel, hier nog in zijn tijd bij Goes, scoorde zaterdag bij ASWH. © René van der Vliet

Daniel Wissel matchwinnaar in oefenduel ASWH

HOORNAAR - Voetballer Daniel Wissel uit Middelburg was zaterdag de matchwinnaar in het vriendschappelijke duel van ASWH met Stedeco. Het duel in Hoornaar eindigde in 0-1.

 1. Zeeuwse hockeyteams vrij in tact gebleven na lange wedstrijdloze periode
  PREMIUM

  Zeeuwse hockey­teams vrij in tact gebleven na lange wedstrijd­lo­ze periode

  HULST – Na een halve competitie in 2019 en zes wedstrijden in 2020 is de hockeycompetitie eindelijk aan een nieuw begin toe. De clubs zijn er klaar voor als zondag 12 september de bal weer gaat rollen. Opmerkelijk is het feit dat ondanks de lange periode van inactiviteit alles nog vrij intact is gebleven. Er zijn hier en daar wat speelsters en spelers afgehaakt, maar er is ook heel wat aanwas voor terug gekomen. Walcheren is met het herenteam terug in de reserveklasse gaan spelen omdat het kwaliteitsniveau in de standaardklasse net iets te hoog was. De overige Zeeuwse teams nemen hun plaats weer in op het niveau van de derde en vierde klasse.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.