Volledig scherm
Berry Dallinga © Paul Brekelmans

Dallinga snel naar huis bij wereldbeker in België

BLANKENBERGE - Berry Dallinga uit Sluiskil is bij de wereldbeker driebanden in Blankenberge meteen uitgeschakeld. Al na zijn eerste (verlies)partij tegen de Belg Philip Coenen was dat een feit. Dallinga kwam in een barslechte wedstrijd (24-30 in liefst 45 beurten) tekort.

Omdat Coenen daarvoor al gelijk had gespeeld tegen zijn landgenoot Stef van Hees, was de partij van Dallinga tegen Van Hees er één om des keizers baard. De hotelhouder uit Sluiskil kon toen namelijk al niet verder komen dan twee punten. Die punten pakte hij overigens niet want maar Dallinga sloot wel positief af, met een remise (30-30) en 1.000 gemiddeld.

Woensdag komen Jean Paul de Bruijn, Sylvia Eckel en Ronald van Geyt in actie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging
    PREMIUM

    Zwemclubs Koewacht en De Honte staan samen voor nieuwe uitdaging

    TERNEUZEN - De ene vereniging komt uit Kloosterzande, de andere uit Koewacht. Voor beide clubs is het zwembad Reynaertland in Hulst echter al jarenlang het epicentrum van hun zwemactiviteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwemclub De Honte en ZC Koewacht sinds september 2019 de handen ineen hebben geslagen en als Startgemeenschap De Marlijn door het leven gaan. De volgende uitdaging: samen de Zeeuwse Winter Zwem Kampioenschappen organiseren.