Volledig scherm
Jean Paul de Bruijn © Stefan Osnaburg

Dallinga.com simpel langs degradanten

BERGEIJK - Het driebandenteam van Dallinga.com is goed begonnen aan het dubbele weekeinde in de eredivisie. Het al gedegradeerde Burgmans Biljarts werd in eigen huis verslagen met 2-6.

Jean Paul de Bruijn blonk zowel op grond van zijn moyenne als van de hoogste serie van de dag uit. In zijn partij tegen Thérèse Klompenhouwer pakte hij in de tweede beurt uit met een serie van 12, waarmee meteen het verschil was gemaakt en nog verder werd uitgebouwd, 26-40 in 21. 

Frédéric Caudron deed na een moeizame start weinig onder voor De Bruijn en versloeg Marco Janssen in 22 beurten, 25-40. Steven van Acker moest het afleggen tegen Bart Ceulemans met 40-33 in 37 en Berry Dallinga won voor de derde keer op rij. Zondag speelt Dallinga de laatste wedstrijd van het seizoen tegen A1 Biljarts in Apeldoorn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jumbo-Visma

  Antwan Tolhoek blij met verlenging contract bij Team Jum­bo-Vis­ma

  VLISSINGEN - Wielrenner Antwan Tolhoek blijft twee jaar langer bij Team Jumbo-Visma. De 25-jarige renner uit Yerseke betwist momenteel de Giro d’Italia voor de Nederlandse WorldTour-formatie waar hij met zijn ploeggenoot Primoz Roglic een gooi naar de eindzege doet. ,,Ik ben blij dat ik hier kan blijven”, vertelt Tolhoek over zijn contractverlenging. ,,De volledige ploeg ontwikkelt zich in positieve zin en daarom heb ik voor een langer verblijf bij dit team gekozen.”
 2. Rapide dankt jonkies en Walcheren stunt in knotsgekke slotfase
  OVERZICHT

  Rapide dankt jonkies en Walcheren stunt in knotsgekke slotfase

  VLISSINGEN - In de derde klasse van de hockeycompetitie boekte het vrouwenteam van Rapide een fraai resultaat. Het won met 3-2 bij nummer drie Pijnacker. Een klasse lager won Walcheren in een zinderend duel met 4-3 van belangrijkste concurrent Wateringse Veld. Daardoor komt de tweede plaats die recht geef op Promotiewedstrijden nadrukkelijker in beeld. Olympia bood goed weerstand aan koploper Tempo'34, maar kon niet voorkomen dat het toch met 0-3 verloor.