Volledig scherm
Vincent Bol is één van de Zeeuwen die in actie komt tijdens It's All Dressage. © RV

Complete Nederlandse subtop én Zeeuwen te bewonderen tijdens It’s All Dressage

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Het Hippisch Sportcentrum De Kroo in Nieuw- en Sint Joosland opent vrijdag haar deuren voor de driedaagse Nationale Subtop It’s All Dressage wedstrijd. Een evenement waar duidelijk behoefte aan blijk te bestaan, want de belangstelling is enorm en het programma zit overvol. 

De complete Nederlandse Subtop, waaronder Patrick van der Meer, Sander Marijnissen, Lotje Schoots en Dana van Lierop, is van de partij. Met Elisabeth Geluk, Marijke van Giesen, Julia Bouthoorn en Vincent Bol zijn de Zeeuwen ook goed vertegenwoordigd. Vrijdagmorgen om 8.00 uur gaat het evenement met de Prix Sint George van start. De finale Prix Sint George Kür op muziek vormt zondagavond (aanvang 18.30 uur) het sluitstuk van de driedaagse.

  1. De Scheldeprijs moet weer een échte sprintkoers worden
    PREMIUM

    De Schelde­prijs moet weer een échte sprint­koers worden

    TERNEUZEN – Jarenlang werd de Scheldeprijs gekscherend in de volksmond het wereldkampioenschap voor sprinters genoemd. Sinds de wedstrijd van start gaat in Terneuzen is dat beeld wat veranderd. De organisatie wil echter terug naar een pure machtsstrijd tussen de snelste mannen op twee wielen. ,,Het is de bedoeling dat de koers weer aantrekkelijker wordt voor sprinters”, klinkt het uit de mond van wedstrijdvoorzitter Jack Vissers.