Daniëlle Elenbaas, Astrid de Jonge, Joris Nijssen en Maltie Ritoe (vlnr) hebben zich bij Megga Fit intensief voorbereid op de Zeeuwse Obstacle Run.
Volledig scherm
PREMIUM
Daniëlle Elenbaas, Astrid de Jonge, Joris Nijssen en Maltie Ritoe (vlnr) hebben zich bij Megga Fit intensief voorbereid op de Zeeuwse Obstacle Run. © Ernesta Verburg

Bootcampers verheugen zich op de uitputtingsslag bij Zeeuwse Obstacle Run

GOES - Voor de zesde en laatste keer is zaterdag de Zeeuwse Obstacle Run in Goes. Het ziet er niet naar uit dat het evenement een vervolg krijgt, nadat de Stichting Jayden ermee stopt. ,,Er is waarschijnlijk niet een andere organisatie om het op te pakken”, zegt Daniëlle Elenbaas, één van de deelneemsters. ,,Zonde, want het is zo’n mooie wedstrijd.”

Elenbaas traint bij het Goese Megga Fit al geruime tijd voor de Zeeuwse Obstacle Run, net als Astrid de Jonge, Maltie Ritoe en Joris Nijssen. Ze lopen 8 of 12 kilometer en komen onderweg tal van hindernissen tegen. ,,Of we angst hebben voor bepaalde onderdelen? Nee, totaal niet”, zegt Ritoe. ,,We hebben er juist heel veel zin in en zijn benieuwd wat ze nu weer bedacht hebben.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ocean Races Academy wordt na zes jaar al als instituut gezien
    PREMIUM

    Ocean Races Academy wordt na zes jaar al als instituut gezien

    NIEUWVLIET - De Ocean Races Academy, de vanuit Breskens en Nieuwvliet opererende opleiding voor oceaanzeilers, heeft nu ook even de wind tegen. Normaliter waren de leerlingen vol in voorbereiding op de Veronica Race, een roemruchte wedstrijd op de Noordzee. Maar door de coronacrisis mag er nu niet met groot materieel gevaren worden en dus gaat de 50ste editie van half juni niet door. ,,Dat betekent echter niet dat alles bij ons nu stil ligt”, zegt Hans Bouscholte, één van de drijvende krachten bij de academie. ,,Ook nu zijn we op het water te vinden, maar dan in kleinere boten.”