Volledig scherm
PREMIUM
Matej Mohoric was in 2018 de winnaar van de BinckBank Tour. De ronde doet maandag volop de gemeente Hulst aan. © photo: Cor Vos

BinckBank Tour grote reclame voor Hulst

HULST - Duizenden wielerfans verzamelden zich op de Grote Markt van Hulst voor de ploegenvoorstelling van de BinckBank Tour. Als voorproefje op de passage van de Nederlands/Belgische etappekoers in Hulst konden wielerfanaten zondag hun helden van dichtbij zien. ,,Ik had op zo’n grote opkomst gehoopt, maar dit overtreft onze stoutste verwachtingen”, was sportwethouder Jean-Paul Hageman namens de gemeente Hulst in zijn nopjes.

Een strakke organisatie, goede weersomstandigheden en een ideale locatie in de grensstreek zorgden voor een geslaagde ploegenvoorstelling met grote opkomst. Om de vijf minuten arriveerde een nieuwe ploeg deelnemers van de BinckBank Tour op de Grote Markt. Dat viel zowel bij de renners als toeschouwers in de smaak. ,,Alle credits naar de organisatie”, merkte Hageman terecht op. ,,Natuurlijk zijn we ook trots dat we dit evenement hebben kunnen binnenhalen als gemeente.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement