Basketballer Pieter Buijs uit Vlissingen in actie namens de Orange Lions Academy in Bratislava.
Volledig scherm
PREMIUM
Basketballer Pieter Buijs uit Vlissingen in actie namens de Orange Lions Academy in Bratislava. © Orange Lions Academy

Basketballer uit Vlissingen wil via Marathon, Orange Lions en Feyenoord naar de Europese top

VLISSINGEN - De carrière van de 2.04 meter lange basketballer Pieter Buijs (19) uit Vlissingen gaat als een raket. Dit seizoen verscheen de captain van Orange Lions Academy ‘ineens’ in het veld bij eredivisionist Feyenoord. En na dit seizoen? ,,Ik hoop op een topclub ergens in Europa. Spanje, dat lijkt me wel wat!’’

 1. Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen
  PREMIUM

  Honkballer Dorian Lippens zet alles op alles om de top te halen

  BOVENKARSPEL - Voor veel Nederlanders zal de naam Ozzie Albies nog steeds geen belletje doen rinkelen. Ondanks de aandacht die hij kreeg na het winnen van de World Series in het honkbal, blijft de Nederlands-Antilliaanse honkballer een grote onbekende in eigen land. Hoog tijd voor de Zeeuwse sportliefhebber om daarom al vroeg kennis te maken met Dorian Lippens (18). Geboren in Terneuzen en hard op weg om een serieuze carrière te maken in het honkbal.
 2. Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

  Belg De Decker en broers Wisse sluiten ATB-competitie vervroegd af als winnaars

  VLISSINGEN - De ATB-wintercompetitie zit er alweer op. ,,Iedereen heeft er veel aan gedaan om door te kunnen gaan, maar het bleek niet veilig en verantwoord realiseerbaar om nog wedstrijden te kunnen organiseren‘’, laat de organisatie aan haar leden en deelnemers weten. Dat betekent dat de wedstrijden in Middelharnis (4 december) en Hulst (18 december) niet meer doorgaan. De wedstrijd op 11 december in Westkapelle was al geannuleerd door de plaatselijke organisatie.